Dags för inomhussäsongen 19/20

Efter en regning avslutning för årets utomhussäsong som har varit fylld med mycket spring, lek och lärande där vi tycker att barnen har tagit stora steg i sin utveckling av bollkunskap. Det har varit mycket skratt men ibland har också olyckan varit framme som vi vill vara transparanta med att det kan hända. Barnen har kunnat visa att man säger förlåt för det som har inträffat och kunna fortsätta.

Glädjande är att grupperna har varit relativt stora där Ni är många som kommit till träningarna. Så det är därför som det i år är lika glädjande att få börja med inomhusträning för åldersgrupperna 2014 och även 2013. Vi har redan informerat om detaljerna kring inomhusträningen och vi kommer också att komma skicka ut dessa igen så ingen ska missa.

Vi vill även passa på att Ni kan hålla utkik på våra sociala medier de kommande dagarna då det kommer komma en kallelse för extra insatt årsmöte för samtliga medlemmar i föreningen.

Varmt välkomna!

Med vänliga hälsningar,