Fruängens IF håller extra årsmöte

Föreningen kallar sina alla medlemmar till extra årsmöte under 2019 den 16de November kl 13:00.

Styrelsen har under den pågående verksamhetsåret sett över behoven inom föreningen på kort och på lång sikt, hur framtiden ser ut och vilka utmaningar som väntar.

Med denna bakgrund har styrelsen tillsammans med FC Söderort i Västertorp diskuterat gemensamma strategier för hur båda föreningerna kan samverka och vill lyfta frågan gällande sammanslagning av dessa två föreningar med bildandet av en kultur och idrottsförening som verkar i Fruängen och Västerstorp .

Mer information och bakgrund kommer att tas upp på mötet. Motioner för andra frågor hänvisas till nästa ordinarie årsmöte.

Vänligen se länkar till kallelse, dagordning samt gällande stadgar för föreningen nedanför denna text.

Varmt välkomna!

Med vänliga hälsningar,