Fruängens IF har glädjen att bjuda in till vårt populära fotbollslekis.

Fotboll ska vara roligt, det ska man spela med sina kompisar från hemmaplan,skolan eller "gården"! Det är viktigt att känna sig trygg på sin hemmaplan och närheten till sina kompisar.

Vi i Fruängens IF  ger flickor och pojkar en chans att hitta nya kompisar, utveckla sina motoriska färdigheter som underlättar för barnen nu och i framtiden och så mycket mer. Att vara en del av en förening är en härlig upplevelse, både som barn och förälder.

Precis som i alla föreningar är det föräldrar som kommer att sköta laget i framtiden, men vi kommer att hjälpa er på traven och bistå med utbildning från Svensk fotboll.

Utrustning:
Det är inte så viktigt att spelarna har skor som är avsedda för fotboll. Det går lika bra med vanliga gymnastikskor, speciellt nu under bollekis. Om ni absolut vill att ert barn ska ha fotbollsskor se då till att köpa fotbollsskor som är gjorda för plastgräs. Benskydd är skönt att ha, men är inget krav i bollekis. Glöm inte en fylld vattenflaska!

Här gör du anmälan till fotbollslekis

• Vänligen meddela om spelaren har speciella behov så som fastställda NPF diagnos(er) och behöver andra typer av träning. Notera att vi alltid behöver fullständigt personnummer vid anmälan.