Kommer de att spela några matcher?

Ja,men bara interna matcher mot varandra inte mot andra lag under fotbollslekis.

Spelar man inomhus på vintern?
Nej, föreningen är inte "prioriterad" och tilldelade tider går till dom "äldre" lagen.

Kostar det något att fortsätta i höst?

Nej, avgiften gäller hela säsongen (Mars/april – oktober).

Kan man betala på plats?
Nej, inte ännu. All betalning ska ske till föreningens plusgiro konto. Vi tar inte emot kontanter.

Får man pengarna tillbaka om mitt barn inte tycker om fotboll?
Nej, men skulle barnet bli sjukt eller av annan orsak inte kunna fortsätta får man kontakta styrelsen där man uppger orsak samt styrker detta med intyg. Därefter tar styrelsen sedan ställning till om återbetalning ska ske.

Är mitt barn försäkrat?
Ja, efter betalning är ditt barn medlem i Fruängens IF och är då försäkrad hos Folksam som även gäller till och från träningar.

Vi behöver din hjälp

Det är ni föräldrar som skapar möjligheterna för era barn att få en meningsfull fritidssysselsättning.

Vi kan aldrig räkna med att "någon annan" skall ta hand om våra barn.

Vi måste hjälpas åt allihop.

Har du kanske spelat lite boll själv, och/eller har ett intresse att någon timme i veckan

spela, leka och lära tillsammans med ditt barn och han/hennes kompisar?

Då är du välkommen som ledare i Fruängens IF där du erbjuds utbildning enligt en "utbildningsstege" som börjar med "Att träna och leda små lirare" för att sedan klättra mot mer avancerad utbildning.

Det finns många arbetsuppgifter i en fotbollsförening så säker finns det något som passar just dig!

Ni som blir nyfikna - hör av er snarast.

Utrustning
Det är inte så viktigt att spelarna har skor som är avsedda för fotboll. Det går lika bra med vanliga gymnastikskor, speciellt nu under bollekis. Om ni absolut vill att ert barn ska ha fotbollsskor se då till att köpa fotbollsskor som är gjorda för plastgräs . Benskydd är skönt att ha, men är inget krav i bollekis. Glöm inte en fylld vattenflaska!

Mat
Se till att barnet får i sig något mellanmål att äta före träningen.